BLUETOOTH SUPERKNOP
Volledig draadloze knop, werkt met uw iPad 1 of 2 en ook op andere tablets die Bluetooth ingebouwd hebben en natuurlijk op uw computer of laptop, mits daar Bluetooth is ingebouwd, of m.b.v. de Bluetooth USB-stick, zie elders op onze site voor de omschrijving daarvan.

Deze knop is goed voor alles! Met een doorsnede van ruim 12 cm. is hij groot genoeg voor kinderen of volwassenen die een stevige knop nodig hebben. De ingebouwde knoppen-interface werkt met iedere losse knop (of programma) die/dat werkt met automatische scanning of scanning in stappen.

Werkt via het Bluetooth 2.1 protocol, tot een afstand van 15 meter (!) en kan eenvoudig worden 'gepaard' met de Bluetooth ontvanger in uw iPad, Samsung tablet of welk merk tablet dan ook. Iedere app die is ontworpen om met losse knoppen te worden bediend (dan wel iedere app die met een linker muisknop kan worden bediend, of d.m.v. nog meer aangesloten losse knoppen ook voor b.v. de rechter muisklik), kan met de Superknop bediend worden.

Mocht uw apparaat nog geen Bluetooth hebben, dan is een Bluetooth-dongel een simpele manier om dit mogelijk te maken.

Hij heeft een lithium-ion batterij, die via de USB-poort van uw computers of via een adapter met USB-poort die werkt op het lichtnet, kan worden opgeladen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Bluetooth Superknop à € 299,50