BUIGSCHAKELAAR
Doelgroep: (jonge) kinderen (maar ook volwassenen) die vanwege hun cognitieve of motori-sche beperkingen baat kunnen hebben bij het bedienen van de computer met hun hoofd (of arm of been).

Bevestig de schakelaar aan een tafel, werkblad of rolstoel en buig hem in de gewenste positie. Het schakelmechanisme is ingebouwd in een schuimkussentje dat comfortabel tegen een wang, voorhoofd, arm, been, vinger, schouder, elleboog of kin geplaatst kan worden.

De zachte bekleding is vuil- en vochtafstotend. Bij druk op het kussentje wordt de schakelaar geactiveerd.

Inclusief een 6.35 mm plug (standaard jack) en een 3.175 mm adapterplug (standaard mini- jack).

Let op: u heeft voor het aansluiten op uw computer of laptop een schakelkastje nodig, zie elders op onze website onder menu Hardware/Schakelkastjes. De knop zal dan standaard als linker muisknop functioneren. Sommige schakelkastjes zijn in staat de knop een andere func-tie toe te laten kennen!

Maximum hoogte 55 cm, schuimkussentje 7,5 cm diameter.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Buigschakelaar à € 235,00