ENKELE KNOPSCHAKELAAR - ZWART/WIT
Doelgroep: (jonge) kinderen (maar ook volwassenen) die vanwege hun cognitieve of motori-sche beperkingen baat kunnen hebben bij het bedienen van de computer met een losse knop.

Simpele (niet elektrische) schakelaar met 2 meter kabel en een 6.35 mm jackplug met tevens verloopplugje naar mini-jack mono van 3,5 mm. Zwarte, stevige en robuuste kast met een grote ronde drukknop in het midden. Gemakkelijk schoon te houden. Kleur van de knop kan variëren. Keuze uit zwarte of witte kast.

Let op: u heeft voor het aansluiten op uw computer of laptop een schakelkastje nodig, zie elders op onze website onder menu Hardware/Schakelkastjes. De knop zal dan standaard als linker muisknop functioneren. Sommige schakelkastjes zijn in staat de knop een andere functie toe te laten kennen!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Enkele knopschakelaar - zwart/wit à € 55,50