LOLLIPOP SCHAKELAAR SPECIALE UITVOERING
Doelgroep: (jonge) kinderen (maar ook volwassenen) die vanwege hun cognitieve of motori-sche beperkingen baat kunnen hebben bij het bedienen van de computer met een losse knop.

De holografische bovenkant vangt het licht en creëert een regenboog van kleuren. Het houdt de aandacht vast, is gemakkelijk te traceren en werkt op minimale druk. Druk werkt over het gehele vlak om het bevestigde speeltje te activeren.

Inclusief 1.8 meter kabel met 3.5mm mono jackplug en 6.35mm adapter. Werkt op een 3 Volts batterij (inbegrepen). Afmeting : 7,5 cm diameter x 1,25 cm hoog.

Let op: u heeft voor het aansluiten op uw computer of laptop een schakelkastje nodig, zie elders op onze website onder menu Hardware/Schakelkastjes. De knop zal dan standaard als linker muisknop functioneren. Sommige schakelkastjes zijn in staat de knop een andere func-tie toe te laten kennen!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Lollipop schakelaar speciale uitvoering à € 64,50