MINI LIB SWITCH
Doelgroep: jonge kinderen die een kleine, losse knop nodig hebben om de linkermuisknop te bedienen. Maar ook ouderen die weinig bureauruimte of weinig bewegingsmogelijkheden hebben.

De Mini Lib Switch is ontworpen op verzoek van veel klanten die al eerder de grote Lib Switch kochten. Nu is zijn kleine broertje er dus ook. Zelfde hoge kwaliteit en toch ook een lage prijs!

De doorsnede van de Mini Lib Switch is 35mm en hij is leverbaar in de vier primaire kleuren rood, geel, groen en blauw. Evenals zijn grote broer heeft hij een afschroefbare, doorzichtige deksel, waaronder een symbool, cijfer of letter gedaan kan worden.

Ook deze schakelaar heeft een schakelkastje nodig om op uw computer of laptop te kunnen werken. Zie de rubriek Hardware/Schakelkastjes in het geval u daar nog niet over beschikt!

Minimale systeemeisen:
- Windows XP, Vista, 7, 8.
- Apple: OS X

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Mini Lib Switch rood à € 46,95
Mini Lib Switch blauw à € 46,95
Mini Lib Switch geel à € 46,95
Mini Lib Switch groen à € 46,95