BLUE2, BLUETOOTH-SCHAKELAAR VOOR IPAD, WINDOWS EN ANDROID
De nieuwe Blue2 Bluetooth switch biedt enkele of dubbele knopbediening op iPads, iPods of iPhones, die uitgerust zijn metmet iOS 7, Apple desktop of laptop-computers waarop OS X Mavericks draait en op alle apps of software, die kan/kunnen werken met losse knoppen op iOS, OS X, Windows t/m 10 en Android!

Blue2 maakt verbinding met uw favoriete apparaat via een Bluetooth-connectie, die gemakkelijk en snel is op te zetten. Nieuwe functies t.o.v. de originele Blue2, zijn onder meer een verbeterde schakelaar activering, een knop-oppervlak dat 40 procent minder druk nodig heeft om te activeren, meerdere modi voor compatibiliteit met alle apps, een duurzame oplaadbare batterij en een strak, modern ontwerp.

De nieuwe Blue2 switch is compatibel met de meeste tablets, desktop en laptop- computers die een Bluetooth-verbinding te hebben. iOS 7, OS X Mavericks, Windows t/m 10, Android en software of apps die met 1 of 2 losse knoppen kunnen werken, zijn vereist.

Produktomschrijving:
- Wordt geleverd inclusief oplaadbare batterij
- Vereist 40% minder druk om te activeren dan de oorspronkelijke Blue2
- Heeft twee externe schakelaar aansluitingen
- Programmeer 1-4 aangepaste toetsaanslagen voor gebruik met elke app of software

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Blue2, Bluetooth-schakelaar voor iPad, Windows en Android à € 269,50