POPZ & AQUA POPZ
Doelgroep: kinderen en volwassenen die een bijzonder goedkope en robuuste losse knop zoeken en op eenvoudige wijze een opdracht of muisklik door willen geven aan de computer.

Popz en Aqua Popz zijn instelbare (qua drukkracht) gevoelige losse knoppen van het Engelse MERU. Een veelzijdig en goedkoop alternatief voor de gangbare losse knoppen, ze zijn door MERU ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke eisen van kinderen of volwassenen met een handicap.

We hebben twee soorten Popz, die qua techniek identiek zijn: de Standaard Popz in grijze behuizing en de waterproof Aqua Popz (turquoise) met een IP67 klasse microswitch, zodat hij daarwerkelijk waterproof is.

Let op, om deze knop op uw PC te kunnen aansluiten is een schakelkastje nodig, u vindt deze in alle soorten, maten en prijzen onder onze rubriek hardware-schakelkastjes!

- Instelbare drukgevoeligheid (Standaard Popz: 100-140g. Aqua Popz: 120-160g)
- Aanpasbaar (wordt geleverd met een set gekleurde stickers om de knop herkenbaarheid te geven)
- Robuust en 'low profile'
- Tactiele kenmerken
- Standaard 3.5mm minijack plug met 1,2m snoer
- CE Goedgekeurd voor gebruik op een rolstoel (1,5 miljoen cycles)
- Verbruik 50mA @ 24VDC
- Multi-packs en montage-systemen zijn beschikbaar (check even op onze website bij Flexzi en Dubbele Flexzi bijvoorbeeld)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Popz standaard (grijze behuizing) à € 24,50
Popz standaard (set van 5) à € 99,50
Popz Aqua (lichtblauwe, waterproof behuizing) à € 29,50
Popz Aqua (set van 5) à € 124,50