GÉ-BUTTON PLUS
Doelgroep: kinderen/volwassenen met ernstige lichamelijke en verstandelijke beperkingen.

Deze aanpassing zorgt er voor wanneer op (een op de Gé-Button Plus aangesloten losse) knop wordt gedrukt, en de Gé-Button Plusstaat op stand 1, er een linker muisklik wordt gesimuleerd, hierna wordt gedurende de ingestelde tijd (1-120 sec.) gewacht, dan wordt er weer een linker muisklik gesimuleerd. Bedoeld voor volwassen/kinderen, om hen te activeren om telkens op de losse knop te drukken, waarna telkens de film of het liedje verder gaat voor de ingestelde tijd.

Stand 2 van de Gé-Button Plusdoet hetzelfde, maar simuleert een spatie-balk die wordt ingedrukt (bij een klik op de knop denkt de computer dat de spatiebalk wordt ingedrukt, dan wordt gedurende de ingestelde tijd van 1-120 seconden gewacht en wordt opnieuw een spatiebalk-indruk gesimuleerd.

Stand 3 van de Gé-Button Plus simuleert alleen maar een linker muisklik.

Met de Gé-Button Plus kan dus ieder film- en muziekfragment (YouTube filmpjes bijvoorbeeld) interactief gemaakt worden. De werking is simpel.
1. Sluit de usb-stekker aan op de computer
2. Steek op de mini-jack-ingang (3,5 mm) de stekker van de losse knop aan
3. Start b.v. YouTube op (een simpele versie van Youtube vind je op http://accessyoutube.org.uk)
4. Plaats de cursor met de muis op de 'play' knop
5. Stel met de draaiknop de gewenste speeltijd in van links naar rechts een tijd van 1 tot 120 seconden.
6. Na een klik met de knop is de actie actief gedurende het instelde tijd, waarna weer een klik met de knop nodig is. En dan dus afhankelijk van de 3 instelmogelijkheden al dan niet verder gaat.
7. Zo kan ook b.v. een fotoviewer bediend worden of een mediaplayer
8. Geschikt voor kinderen/volwassenen met ernstige lichamelijke en verstandelijke beperkingen.

Voor wie geïnteresseerd is, u kunt op de website van Zonhove uit Son een mooi project zien dat men heeft aangemeld voor de Gehandicaptenzorgprijs 2014 van de VGN. Het zou mooi zijn als zij die prijs zouden winnen. Maar het is vooral een eerste aanzet voor een breder traject op Zonhove.
U kunt e.e.a vinden op de website van Zonhove onder het kopje 'ONTWIKKELINGEN'

Klik hier om de drivers voor dit product te downloaden.

Een Gé-Adaptations product.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Gé-Button Plus à € 155,00