NABIJHEIDKNOP INCAP
Doelgroep: iedereen met zeer beperkte mogelijkheden op het gebied van de motoriek.

De naam zegt het al, deze knop hoeft niet eens aangeraakt te worden om hem te laten werken, eenvoudigweg uw hand, arm, been, voet of hoofd in de richting van de knop bewegen en hij werkt! De afstand die nodig is tot de knop kan ingesteld worden met een eenvoudige stelschroef. Door zijn compact ontwerp kan de knop gemakkelijk op een (Magic of Articulating) Arm of een Ganzenek worden bevestigd.

Gegevens:
Afmetingen: doorsnede is 20 mm, lengte is 85 mm
Benodigde kracht om hem te laten werken: geen
Afstand lichaamsdeel-knop om de knop te laten werken: 0-30 mm
Gewicht: 50 gram

Vloerstandaard voor Nabijheidsknop

Om voor de hand liggende redenen kan het zinvol zijn de Nabijheidsknop op een vloerstandaard te monteren. Deze standaard met 2,5 kg contragewicht kan geheel vrij bewegen, heeft een flexibele ganzenek-aansluiting en een montageplaatje dat speciaal voor de Nabijheidsknop is ontworpen.

Montage-arm voor bevestigen Nabijheidsknop op bureau- of rolstoelblad

Deze montage-arm is specifiek ontworpen om de Nabijheidsknop op een eenvoudige wijze (en verstelbaar) op bureau- of rolstoelblad te bevestigen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Nabijheidknop Incap à € 339,50
Vloerstandaard voor Nabijheidsknop à € 517,50
Montage-arm voor bevestigen Nabijheidsknop op bureau- of rolstoelblad à € 379,50