MINI BEAMER KNOP
Doelgroep: iedereen die het lastig vindt, of die het onmogelijk is een linkermuisknop met zijn handen in te drukken. De knop reageert namelijk op de nabijheid van hand, voet of hoofd.

Deze Mini Beamer zender is voorzien van een fraai en modern uiterlijk, is lekker klein, heeft een oplaadbare batterij en is voorzien van een nabijheidssensor, die geactiveerd wordt als uw hand of enig ander lichaamsdeel binnen 10 mm afstand van de sensor wordt gebracht. Er kan zelfs nog een andere losse knop op worden aangesloten.

De Mini Beamer ontvanger kan met behulp van een mini-jackkabeltje aangesloten worden op communicatiehulpmiddelen, omgevingsbedieningen, oproepsystemen, aangepast speelgoed en via een interfacekastje ook op de pc.
De Receiver kan gecombineerd worden met maximaal 8 zenders, zodat meerdere personen tegelijk aan een activiteit kunnen deelnemen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Mini Beamer Knop (zender) à € 129,50
Mini Beamer Knop (ontvanger USB) à € 159,50
Mini Beamer Knop (zender + ontvanger USB) à € 269,50