PRETORIAN USB-SWITCH
Doelgroep: kinderen en volwassenen met motorische problemen.

De USB Switch is een 'low profile' 75 mm in doorsnede knop, met een ingebouwde USB- interface. U heeft dus geen apart schakelkastje nodig. De knop kan helemaal op maat geconfigureerd worden om een breed scala van toetsenbord- muis of gamepad-functies uit te voeren. Hij wordt via een geïntegreerd LED-display geprogrammeerd.

Deze mooie knop kent voorts de mogelijkheid om aangepast te worden, mocht u problemen hebben met uw motoriek of neuromusculaire aansturing. Uitstellen van de muisklik, slechts 1 klik tegelijk (meerdere klikken achtereen hebben dan geen effect), maximum tijd dat de knop ingedrukt mag worden etc.

Twee 3,5 mm mini-jack-aansluitingen zorgen ervoor dat er maximaal twee extra losse knoppen kunnen worden aangesloten, die beide ook weer apart ingesteld kunnen worden. Handig!

De knop is uitsluitend in het paars leverbaar.

Kenmerken:
- 75mm knop met ingebouwde USB-interface
- Functie van de knop kan via een geïntegreerd LED-display ingesteld worden.
- Fine-tuning van de instellingen, mocht u last hebben van tremoren, ataxie, chorea of andere motorische problemen.
- Twee extra 3,5mm ingangen, om 1 of 2 losse knoppen aan te sluiten, beiden apart in te stellen naar functie!
- Geschikt om samen te werken met PC, Mac, Chromebook, iPad, en Android Tablets en zelfs met smartphones die gebruik maken van Android en iOS (Een iPad moet een schakelkastje hebben en Android heeft een verloopkabel nodig! Zie hieronder.)
- Geringe hoogte en benodigde bedieningskracht.

Android verloopkabel:

USB Micro B naar USB A adapter - USB OTG,
Type: 2.0 High Speed - OTG Functie (On-The-Go),
Aansluiting 1: USB Micro B Male,
Aansluiting 2: USB A Female,
0.2 meter.

Met deze USB micro-kabel kunt u naast de Pretorian USB-Switch bijvoorbeeld ook harde schijven, memory sticks, etc. met standaard USB-verbinding verbinden met uw Android mobiele telefoon, smartphone, tablets, etc, mits uitgerust met OTG ondersteuning (OTG = On The Go). De OTG functie maakt het mogelijk direct overdracht van gegevens tussen uw mobiele apparaat en het USB-apparaat te realiseren, zonder dat het apparaat aangesloten wordt op een computer.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Pretorian USB-Switch paars à € 169,50
Android verloopkabel voor Pretorian USB-Switch (Micro OTG-kabel) à € 9,95