SIMPLY WORKS DRAADLOZE GROTE OF KLEINE KNOP MET ONTVANGER
Doelgroep: iedereen die graag een losse knop wil om de linkermuisknop aan te sturen, dan wel fysiek dat nodig heeft.

Deze draadloze éénfunctieknop, wordt geleverd in combinatie met de Simply Works Receiver (ontvanger). De knop kan daarmee standaard de linker muistoets functie aan.

Meerder knoppen kunnen gelijktijdig met de receiver werken.

De doorsnee van de grote knop is 125 mm. Die van de kleine knop 75 mm.
Verkrijgbaar in rood of blauw.
Ze kunnen ook gemonteerd worden op een tafel- of rolstoelblad m.b.v. de schroefgaten aan de onderkant.)

De grote of kleine draadloze knop wordt door ons geleverd INCLUSIEF de Simply Works Receiver (ontvanger), zie hieronder.

De Simply Works receiver is bedoeld om bijpassende draadloze computer bedieningen te kunnen ontvangen en laten werken.

De Receiver is het hart van de Simply Works familie, een set van computer aanpassingen met een draadloze verbinding. Deze ontvanger kan in totaal 6 Simply Works zenders tegelijk ontvangen. De trackball, joystick, Clevy toetsenbord of knoppen worden met een simpele USB aansluiting direct met de computer verbonden. Geen lastige software, gewoon Plug and Play.
Werkt meteen! De zenders kunnen tot maximaal 10 meter van de ontvangen verwijderd staan. Ideaal voor in de klas of groep. Kan tegelijk tot 6 apparaten ontvangen. Iedere mix van Simply Works producten kan aangesloten worden via de USB aansluiting Zowel voor Mac als voor PC geschikt Geen extra software nodig om te installeren.

Als u een apart verkrijgbaar iPad schakelkastje aansluit, zijn deze knoppen zelfs te gebruiken op een iPad! Zie de rubriek hardware > iPad!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Simply Works draadloze grote met ontvanger à € 174,50
Simply Works draadloze kleine knop met ontvanger à € 174,50