FOOT SWITCH USB (VOETPEDAAL VOOR PC OF LAPTOP)
Met dit voetpedaal kunt eenvoudig weg uw computer bedienen met uw voet. Software wordt meegeleverd, waarmee u iedere toetsaanslag of combinatie van toetsaanslagen kunt 'toekennen' aan de voetschakelaar. Geschikt voor iedereen die snel in een computerspel wil zijn, of moeite heeft bijvoorbeeld om de linkermuisknop te bedienen met zijn of haar hand/vingers.

Eigenschappen:
1. Bestuur uw computer met uw voet.
2. Gemaakt van hoge kwaliteit plastic met een metalen frame, zeer duurzaam.
3. Maak iedere toets van uw toetsenbord, of combinatie van toetsen (macro's) geschikt om met het pedaal te bedienen, m.b.v. de op cd-rom meegeleverde software.
4. U hoeft geen driver te installeren, in zo goed als alle besturingssystemen zit een HID-driver, daar maakt dit pedaal gebruik van. Plug and play dus: eenvoudig.

5. Meer dan 100.000.000 keer klikken is de levensduur.
6. U kunt desgewenst meerdere pedalen op uw computer aansluiten!
7. Conform USB 1.1 free drive HID (Human Interface Device)
8. Ideaal als u een probleem hebt met hand of vingers, of snel spelletjes wilt spelen, ook geschikt om in fabrieken gebruikt te worden, voor testsituaties, het aansturen van een instrument etc. etc.

Omschrijving:
Kleur: zwart
Materiaal: plastic met metalen frame
Compatibel met Dos/Windows 2000/XP/Vista/Win 7/8 en 10, MAC Linux (let op: MAC Snow Leopard is niet beschikbaar voor dit artikel)
Lengte x Breedte x Hoogte (Switch): 10 x 6 x 3,7 cm
Lengte USB kabel: 198 cm
Gewicht pedaal: 106 gr
Gewicht inclusief verpakking en cd-rom: 125 gr
Afmetingen verpakking: 162 x 118 x 40 mm

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Foot Switch USB (voetpedaal voor PC of laptop) à € 69,50