BIG BEAMER TWIST EN SLAT
Doelgroep: iedereen die een grote losse knop wil gebruiken om een muisklik mogelijk te maken, dan wel bijvoorbeeld een stuk switch-adapted speelgoed aan of uit te zetten.

De Big Beamer is een draadloze schakelaar, bestaande uit twee componenten: een schakelaar met ingebouwde zender en een ontvanger. De ontvanger wordt met een kabeltje op de schakelaaringang van een communicatiehulpmiddel, omgevingsbediening of speelgoed aangesloten. Voor het bedienen van een computer of tablet kan de receiver worden aangesloten op een USB- of Bluetooth interfacekastje.

De Big Beamer kan tot 9 meter van de ontvanger gebruikt worden. Elke Big Beamer schakelaar vormt een uniek paar met de ontvanger, zodat probleemloos meerdere Big Beamers in een ruimte gebruikt kunnen worden. De Big Beamer is robuust, betrouwbaar en net zo gemakkelijk te gebruiken als een traditionele schakelaar.

Dankzij de ingebouwde mini-jackaansluiting kan bovendien een externe schakelaar worden aangesloten, zodat ook elke andere schakelaar, bijvoorbeeld een extra kleine of licht bedienbare schakelaar, draadloos gebruikt kan worden. De Big Beamer Twist wordt standaard geleverd met verwisselbare kapjes in de kleuren rood, blauw, geel en groen.

Big Beamer SLAT

Er is ook een variant van de Big Beamer met een 'Switch Latch and Timer' (SLAT) functie. Daarmee kunt u de reactie van het aangesloten apparaat aanpassen, zodat het na activeren een bepaalde tijd ingeschakeld blijft, of pas uitgeschakeld wordt na een tweede activering. De Switch Latch and Timer heeft 4 standen:
- Direct: Het apparaat blijft aan zolang de schakelaar geactiveerd/ingedrukt wordt.
- Timed Seconds: Na activeren van de schakelaar blijft het apparaat een ingesteld aantal seconden aan (1-60).
- Timed Minutes: Na activeren van de schakelaar blijft het apparaat een ingesteld aantal minuten aan (1-60).
- Latch: Een eerste schakelaaractivering zet het apparaat aan, de tweede zet het apparaat uit.
Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Big Beamer Twist à € 299,00
Big Beamer SLAT à € 385,00