VOETPEDAALKNOP
Doelgroep: met dit voetpedaal kunt eenvoudig weg uw computer bedienen met uw voet. Geschikt voor iedereen die snel in een computerspel wil zijn, of moeite heeft bijvoorbeeld om de linkermuisknop te bedienen met zijn of haar hand/vingers.

Ideaal als u een probleem hebt met hand of vingers, of snel spelletjes wilt spelen, ook geschikt om in fabrieken gebruikt te worden, voor testsituaties, het aansturen van een instrument etc. etc.

Specificaties:
Kleur: zwart
Materiaal: rubberen voetsteun met metalen frame en rubberen voetjes.
Compatibel met Dos/Windows 2000/XP/Vista/Win 7/8 en 10, MAC Linux
Lengte x Breedte x Hoogte (kastje): 10 x 6,5 x 2,5 cm
Lengte USB kabel: 130 cm
Gewicht pedaal: 160 gr

Let op: voor dit pedaaltje hebt u een schakelkastje nodig, zoals we die ruimschoots in onze afdeling hardware > schakelkastjes voorradig hebben. Wilt u het pedaal een andere functie (macro, serie toetsaanslagen bijvoorbeeld) geven, dan raden wij u een programmeerbaar of instelbaar schakelkastje aan. We hebben ze vanaf enkele tientjes tot enkele honderden euro's, een beetje afhankelijk van de mogelijkheden.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Voetpedaalknop à € 59,50