BJOY STAAFKNOP (NR 106)
Doelgroep: iedereen die moeite ondervindt bij het gebruik van een gewone muisknop, zie verder onderaan deze pagina.

Deze knop kunt u activeren door er tegenaan te duwen, vanuit elke hoek lukt dat.

De schakelaar heeft een zachte, stevig opgevulde staaf van 11 cm. die wordt geactiveerd door deze in een willekeurige richting te bewegen. De knop is eenvoudig te installeren m.b.v. één van onze instelbare armen. Ook is het mogelijk een gat te boren in tafel,- bureau-, of rolstoelblad, waardoor de van schroefdraad voorziene onderkant van de staaf muurvast vastgezet kan worden met de meegeleverde aandraaimoer, die zonder gereedschap verder gemakkelijk weer losgedraaid kan worden.

De schakelaars zijn apparaten die equivalent zijn aan een knop en kunnen worden aangesloten op verschillende apparaten die zijn voorbereid voor gebruik, zoals sommige computers, laptops, tablets (iPad of Androïd met een schakelkastje ertussen), communicators, muizen, speelgoed en andere aangepaste apparaten.

Aanbevolen als u problemen ondervindt op de volgende gebieden:
- Lichamelijke handicap: ruggenmergletsel, multiple sclerose, ALS
- Neuromusculaire ziekten: Hersenverlamming (CP)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
BJOY staafknop (nr 106) à € 149,50