QUHA KAJO KNOP (BUTTON)
Doelgroep: iedereen die een stevige en betrouwbare losse knop nodig heeft.

De Quha Kajo Button is een gevoelige en duurzame knop, bedoeld voor dagelijks en intensief gebruik. Overal waar u een losse knop als muisklik of andere functie wilt en kunt gebruiken, kunt u de Kajo gebruiken.

De Quha Kajo Button is ontworpen om langdurig en intensief gebruik mogelijk te maken. Er is niet bezuinigd op de kwaliteit van de componenten, aldus een lang leven belovend. M.b.v. de schroefdraad die onderin de bodem is gemonteerd, kunt u de knop eenvoudig op arm, bureaublad of dergelijke bevestigen.

De Quha Kajo Button heeft een duidelijk hoor- en voelbare tactiele feedback. De knop is verkrijgbaar met twee verschillende diameters: 25 en 50 mm. Qua functionaliteit zijn beide grootten identiek.
Op de website van fabrikant Quha vindt u diverse YouTube filmpjes waarin o.m. het gebruik van de Kajo helder wordt gemaakt. Een aanrader!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Quha Kajo 25 mm à € 89,00
Quha Kajo 50 mm à € 89,00