QUHA KAJO ZACHTE KNOP (SOFT PILLOW-BUTTON)
Doelgroep: iedereen die een stevige en betrouwbare, zachte en aaibare losse knop nodig heeft.

De Quha Kajo Soft Button is een zachte en aaibare knop met een groot oppervlak. Omdat hij voorzien is van zachte foam onder de hoes, kan hij prima gebruikt worden voor bediening met uw hoofd.

De veiligheidspin onderaan de knop, wordt ervoor dat de Soft Button in de juiste positie blijft gedurende de nacht, als hij bijvoorbeeld aan een kussen of ander beweegbaar materiaal is bevestigd. De veiligheidspin is desgewenst eraf te halen.

Het hoesje van de Soft Button is vuilafstotend en huidvriendelijk en kan desgewenst gewassen worden (max. 60°C) en kan vervangen worden als hij versleten is. Iedere Kajo wordt geleverd met één hoesje.

Op de website van fabrikant Quha vindt u diverse YouTube filmpjes waarin o.m. het gebruik van de Kajo helder wordt gemaakt. Een aanrader!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Quha zachte knop à € 149,50
Quha zachte knop los hoesje à € 19,50