QED WIEBELKNOP (WOBBLE)
Doelgroep: kinderen en volwassenen die grote motorische problemen hebben.

De QED Wobble Switch (Wiebelknop) bestaat uit een slagvaste plastic doos met een fexibele veer, die aan de ene kant uit de doos steekt. Deze robuuste knop wordt geactiveerd als de veer om het even welke kant op wordt geduwd. Hij geeft voelbare en hoorbare feedback en slechts 75 gram is nodig om de Wiebelknop te laten werken.

Deze Wobble-switch (Wiebelknop) is bedoeld voor om het even welk lichaamsdeel contact te laten maken met de knop, waarbij hij als linkermuisknop fungeert. De 4-richtingen stick kan door ieder lichaamsdeel worden geactiveerd, door eenvoudigweg tegen de stick aan te duwen, de van een veer voorziene stick springt automatisch in de ruststand, nadat hij is aangeraakt. Deze losse knop is speciaal bedoeld voor iedereen met ernstige motorische problemen.

Slechts 75 gram is nodig om de knop te activeren. Maar hij kan krachtige meppen ook aan!

De knop kan gemonteerd worden op een robuuste metalen arm, zoals de Magic Arm, waardoor hij muurvast op bureau- of rolstoelblad kan worden bevestigd. Hij kan gemonteerd worden op een zwanenhals, maar ook andere armen zijn bruikbaar. Wij hebben hem alvast op een bureauklem gemonteerd, zoals u op de foto kunt zien, met de meegeleverde inbussleutel zet u de beide schroeven buitengewoon sterk vast.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
QED-Wiebelknop à € 125,00
QED-Wiebelknop op bureauklem à € 175,00