GLASSOUSE KNOP 150 GRAM
Doelgroep: iedereen die een stevige, flinke, eenvoudige en goedkope losse knop nodig heeft.

Een bijzonder duurzame knop voor gebruikers met fysieke problemen. Deze 150-grams knop biedt u een oppervlak met een doorsnede van 8,63cm, waardoor hij geschikt is voor iedereen die een flinke, maar niet té grote knop nodig heeft om te gebruiken. U heeft 150 gram kracht nodig om de knop te bedienen. Dat betekent dat hij ook tegen een (flink) stootje kan. Hij heeft auditieve en tactiele feedback als hij wordt ingedrukt.

De knop is voorzien van een 185cm lange kabel en een 3,5 mono jack plug. U kunt hem m.b.v. een aantal schroeven op bureau- of tafelblad monteren, u kunt dubbelzijdig tape gebruiken, of één van onze flexibele montage-armen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Glassouse Knop 150 gram à € 59,95