GLASSOUSE PROXIMITY-SWITCH (NABIJHEIDSKNOP) GS09 8,63 CM IN DOORSNEE
Doelgroep: iedereen die een robuuste en flinke knop nodig heeft, maar niet de kracht heeft om deze te bedienen. Eenvoudig 4-10 cm boven de knop zweven met uw hand/vinger/hoofd is voldoende om te knop te bedienen.

Een bijzonder ding, deze Proximity-switch (nabijheids- of zweef-knop is een aardige vertaling). U hoeft hem niet eens aan te raken om hem te kunnen bedienen. Eenvoudig weg uw hand, of bijvoorbeeld uw hoofd boven de knop te bewegen, laat de knop al 'klikken'. U kunt dit zelfs horen en zien, als u de visuele en auditieve feedback hebt aangezet. Da's dubbel bijzonder...

Deze knop van Glassouse, die met een doorsnede van 8,63 cm wat groter is dan de knoppen die wij van deze firma al eerder op de site hadden staan, kunt u bedienen door boven het grijze aanraakgedeelte (zo'n centimeter of 4 tot maximaal 10 cm te 'zweven' met uw hand.. Het aardige van deze knop is dat hij visuele en auditieve feedback kan geven (in- en uitschakelbaar), hij werkt met 3 AAA batterijtjes voor nog iets meer aardigheid of aandacht bij het gebruik ervan. Uitgerust met een 3,5 mm plug aan het snoer, past hij op alle schakelkastjes die Edupro levert.

Zelfs een schroevendraaiertje om de knop m.b.v. schroefjes op bureaublad te bevestigen wordt meegeleverd, evenals (als alternatief voor schroeven) op maat gemaakt dubbelzijdig tape. Drie batterijtjes en schroefjes zitten er ook bij.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Glassouse Proximity-switch GS09 8,63 cm in doorsnee à € 79,50