ASSIST PROX ONE NABIJHEIDSKNOP
Doelgroep: iedereen die geen kracht in hand, pols of arm heeft om een 'gewone' losse knop te bedienen en die baat heeft bij een schakelaar die alleen maar in de nabijheid geactiveerd hoeft te worden.

De nabijheidssensor wordt met een 3,5 mm jack plug aangesloten op een USB-schakelkastje (u vindt die in onze rubriek Hardware en dan doorklikken naar schakelkastjes en kan vervolgens worden gebruikt als een conventionele sensor met één knop. Om een schakelfunctie te activeren, volstaat het om met de hand of een ander lichaamsdeel dicht bij de sensor te komen; direct contact is niet nodig. Daarom is de sensor zeer geschikt voor het indrukken van de linkermuisknop (of een ander door u ingestelde functie) met minimale inspanning.

De nabijheidssensor, die is geïntegreerd in een flexibele slangpijp, kan individueel naar het lichaam worden gebogen. Toch blijft de hele set zeer stabiel. De AssistX ProX one wordt gemonteerd op de montagearm, die we meeleveren.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Assist ProX one nabijheidsknop à € 539,00