BIGKEYS LX (GROTE TOETSEN) TOETSENBORD
Doelgroep: iedereen die last heeft van tremoren of op een andere wijze baat zou kunnen hebben bij het gebruik van grote toetsen. Ook voor kinderen bijzonder geschikt.

Voor sommige kinderen en volwassenen is een vergroot toetsenbord nodig, dit Big Keys toetsenbord heeft vier keer zo grote toetsen als een normaal toetsenbord. Gewoon aansluiten i.p.v. Het normale toetsenbord, software is overbodig! Uitsluitend de lettertoetsen, cijfertoetsen en pijltjestoetsen zitten er op. Zeer duurzaam. U heeft de keuze uit heldere primaire kleuren voor de kleintjes en een witte uitvoering met zwarte symbolen voor volwassenen. Voor mensen met een verminderde visus, die baat hebben bij een goed contrast, is er ook een uitvoering met gele toetsen en zwarte letters. U heeft de keuze uit een normaal QWERTY-toetsenbord of een ABC-toetsenbord!

De LX-versie van de toetsenborden heeft bovendien een stel extra toetsen, zoals SHIFT, CTRL, ALT en TAB-toetsen. Voor mensen die moeite hebben met het onderscheiden van zwarte letters of witte toetsen is er nu van de LX-versie ook een uitvoering die witte letters op zwarte toetsen heeft! Zelfs andersom is mogelijk: witte letters op zwarte toetsen!

Er is ook nog voor deze keyboarden een zgn. Keyguard leverbaar, voor kinderen die moeite met de motoriek hebben.
- Gepolijste afgeronde gaten (voorkomt huidproblemen)
- Eenvoudig clip-on design
- Aantrekkelijk, makkelijk schoon te houden acryl-afwerking.

Voor plaatsen waar een zeer robuuste oplossing nodig is, is er ook nog een metalen geleidebord te verkrijgen bij Edupro! U plaatst ook deze uitvoering eenvoudigweg over het Grote Toetsenbord heen en ook als u last heeft van tremoren of moeite heeft met het nauwkeurig plaatsen van uw vingers, kunt u nu ontspannen typen!

Heeft u al een Grote Toetsen-Keyboard en wilt u van hoofdlettertoetsen overstappen op kleine letters, omdat dat makkelijker is voor de kinderen die met het toetsenbord werken, zijn er eenvoudigweg losse toetsen te koop.

De toetsenborden hebben standaard een usb-aansluiting en zijn eenvoudig op zowel een PC met USB-poorten als op een Apple aan te sluiten. Ook zelfs op een iPad zijn ze aan te sluiten, mits deze is voorzien van een converter, die kosten tussen de 19,50 en 29,50 Euro (afhankelijk van de iPad-versie die u heeft). Hetzelfde geldt voor Android tablets en zelfs telefoons! Ook daar zijn convertertjes voor de koop met een USB-C (nieuwere typen tablet of smartphone of een Micro-USB aansluiting voor de iets oudere typen), in die converter zit dan een gewone USB-poort, waarin de stekker van het toetsenbord past. Mocht u er geen wijs uit kunnen worden, bel of mail ons even voor hulp. Zie verder onderaan deze pagina bij de prijzen!

Grote toetsen skin. Als het ware een extra huidje over de grote toetsen zorgt er voor dat uw Grote Toetsenbord beschermd wordt tegen knoeien of morsen. Het huidje past precies over het toetsenbord, wordt gemaakt van helder siliconenmateriaal, zodat de toetsen prima zichtbaar blijven.

Het BigKeys LX type is nu ook leverbaar met gele toetsen en zwarte letters, voor meer contrast voor kinderen en volwassenen met visuele problemen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
LX-toetsenbord met QWERTY-layout en hoofdlettertoetsen in kleur met USB-aansluiting à € 243,50
LX-toetsenbord met ABC-layout en hoofdlettertoetsen in kleur met USB-aansluiting à € 243,50
LX-toetsenbord met QWERTY-layout en kleine lettertoetsen in kleur met USB-aansluiting à € 243,50
LX-toetsenbord met ABC-layout en kleine lettertoetsen in kleur met USB-aansluiting à € 243,50
LX-toetsenbord met QWERTY-layout witte toetsen, zwarte kleine letters met USB-aansluiting à € 243,50
LX-toetsenbord met ABC-layout witte toetsen, zwarte kleine letters met USB-aansluiting à € 243,50
LX-toetsenbord met QWERTY-layout zwarte toetsen, witte hoofdletters USB-aansluiting à € 243,50
LX-toetsenbord met ABC-layout zwarte toetsen, witte hoofdletters met USB-aansluiting à € 243,50
LX-toetsenbord met QWERTY-layout witte toetsen, zwarte hoofdletters met USB-aansluiting à € 243,50
LX-toetsenbord met ABC-layout witte toetsen, zwarte hoofdletters met USB-aansluiting à € 243,50
LX-toetsenbord met QWERTY-layout gele toetsen, zwarte hoofdletters met USB-aansluiting à € 243,50
LX-toetsenbord Geleidebord à € 97,50
LX-toetsenbord Geleidebord Metaal à € 97,50
Losse converter met USB-poort om uw LX-toetsenbord op uw iPad met brede aansluiting aan te kunnen sluiten (oudere typen iPad 1/2/3/4) à € 19,95
Losse converter met USB-poort om uw LX-toetsenbord op uw iPad met smalle aansluiting aan te kunnen sluiten (vanaf iPad Air t/m de nieuwste iPad 2021) à € 29,95
Losse converter met USB-poort om uw LX-toetsenbord op uw Android smartphone of tablet met Micro-USB aansluiting aan te kunnen sluiten à € 19,95