GLIDEPOINT (MUISAANWIJZER)
Bekend apparaat voor mensen die een laptop of notebook gebruiken en niet anders meer willen als muis-achtige. Deze Glidepoint kunt u als muis gebruiken, simpelweg door uw vinger over het oppervlak van het apparaatje te bewegen. Als u een muisklik wenst, tik dan even op het vierkantje, of klik op 1 van de knoppen. Het uitgekiende ontwerp zorgt ervoor dat u de Glidepoint nagenoeg niet hoeft schoon te maken.
Het ding is compact, licht van gewicht en zeer functioneel.

Edupro levert drie versies van de Cirque Glidepoint, met een variabel aantal extra programmeerbare knoppen bij de duurdere apparaten, die vooral handig zijn om u over het internet te bewegen. De EasyCat is het eenvoudigst apparaat; de SmartCat heeft een aantal extra knoppen, goed zichtbaar op de foto en de Smart Cat Pro tenslotte heeft speciale internetknoppen.

Een speciaal gebied om rechts te tikken en de zgn. GlideExtend vergroters van de uiteinden van de Glidepoint zijn ' plug and play'-opties.

Eigenschappen:
- U hoeft niets te bewegen, alleen uw vinger
- Zeer klein om bureauruimte te sparen
- EasyCat en SmartCat: 11 cm bij 10 cm

Smart Cat Pro
Nu met 'hotlinks'.

De Smart Cat Pro is slimmer dan de slimste muis ;)

The Cirque Smart Cat PRO laat u bijzonder eenvoudig en comfortable genieten van de eenvoudigste manier om uw computer te bedienen. Hij wordt geleverd met intelligente software, met één aanraking kunt u scrollen en inzoomen, bescheiden geluidjes larderen uw activiteiten. De Smart Cat combineert de kracht van een hele goede muis met het onvergelijkbaar comfort en de duurzaamheid van een touchpad. Programmeerbare software stelt u in staat van snelle bewegingen op het beeldscherm over te stappen naar pixel-point control, ofwel op de vierkante millimeter opereren.

Hotlinks: Deze fysieke links op het apparaat kunt u zodanig instellen dat u bijvoorbeeld programma's ermee kunt openen, browserfuncties kunt aansturen, muisactiviteiten er aan kunt toewijzen etc. etc.

Scrollen, inzoomen: U kunt snel verticaal of horizontaal scrollen dan wel vergroten/verkleinen door met uw vinger langs de randen van het touchpad te bewegen.

Muis-achtige eigenschappen: De rechter muisklik kunt u krijgen als u in de rechterbovenhoek van het touchpad tikt. De zogenaamde GlideExtend eigenschap zorgt ervoor dat het eenvoudig is om de cursor te kunnen blijven bewegen, ook als u aan de rand van het touchpad bent aangekomen en de cursor dan normaliter stil zou komen te staan. Virtuele knoppen, geluiden, snelheid, gevoeligheid en oriëntatie-instellingen kunnen aangepast worden met behulp van Cirque's driver.

Eigenschappen:
- Vier programmeerbare hotlinks
- Extra-groot aanraakoppervlak
- Vier mechanische knoppen zitten erop
- One-touch scroll, zoom en surfen over het web
- Kan tegen vocht en is zeer robust
- Eenvoudig aansluiting via PS/2- of USB-poort
- Afmetingen van het aanraakgedeelte: 75 x 50 mm

Keytools-producten

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
EasyCat PS2/Serial à € 90,50
EasyCat USB à € 90,50
SmartCat PS2/Serial à € 101,50
SmartCat USB à € 101,50
Smart Cat Pro PS2/Serial à € 142,50
Smart Cat Pro USB à € 142,50