HELPIJOY JOYSTICK MUISE
Deze muis is ideaal voor mensen met verminderde handfunctie, tremoren of RSI

Deze robuuste Joystick Muis gebruikt een standaard USB-interface en functioneert dan als muis met de volgende vier muisklik functies die op het apparaat aanwezig en goed zichtbaar zijn: Linker klik, rechter klik, Dubbel klik en 'Drag Lock' (sleepen vastzetten). Deze functies kunnen ook worden bediend door een serie aan te sluiten losse knoppen o.i.d.

De Joystick Muis is een heel goede hulp voor mensen met motorische problemen, tremoren dan wel Repetitive Strain Injury (RSI). Op het apparaat vindt u ook nog een 9-pins connector, die u in staat stelt andere losse knoppen aan te sluiten om de diverse bewegingen van de muisaanwijzer aan te sturen. De Joystick Muis wordt geleverd met een USB-aansluiting en is Plug en Play. Er zijn geen additionele software drivers nodig.

Specificaties:
- Input mogelijk met losse knoppen
- Ideaal voor mensen met RSI, motorische problemen e.d.
- Vier knoppen
- USB-aansluiting

Een Keytools-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
HelpiJoy Joystick Muise à € 371,50