ENABLING JOYSTICK
Eenvoudig diverse muisfuncties aansturen! Deze joystick is prima geschikt om richtingen en andere ruimtelijke relaties aan te leren. In feite heeft u hier vier losse knoppen in één, betaalbaar apparaat. Er zitten ook vier verschillende aansluitsnoertjes aan, die u bijvoorbeeld via een programmeerbaar schakelkastje kunt aansluiten op uw computer.

Voorbeelden van die schakelkastjes vindt u onder het betreffend kopje in de rubriek hardware. We noemen u hieronder de mogelijkheden die Edupro u biedt.
- Icon III
- Intelliswitch
- Joy Box
- Mouse Mover
- Multi Key (geweldig apparaat, kan werkelijk alles)
- Switchbox (goedkoopste van deze serie, 145 Euro)
- Symbi-key
- X-keys Switch interface
- Switchboard (toetsenbord met heel veel mogelijkheden om losse knoppen aan te sluiten, scheelt een schakelkastje op je bureau...)
- Helpibox 16 heeft 16 aansluitpunten die u kunt instellen als Enter-, Spatiebalk-, Pijl omhoog-, Pijl naar beneden-, Pijl naar rechts-, Pijl naar linkstoets, de 2, 4, 5, 6 en 8 van het numerieke toetsenbord, de Alt-, Ctrl-, Alt Gr-, Tab- en Shifttoets. Als u Windows toegangsopties (accessibility-options) gebruikt, kunnen de toetsen van het numeriek gedeelte als muisaanwijzer gebruikt worden. Kortom zeer veel mogelijkheden!

Afmetingen: L: 17,5 x B: 15,5 x H: 11 cm

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Enabling Joystick Blauw à € 101,50