SPACENAVIGATOR EN SPACETRAVELLER
Doelgroep: mensen met fysieke beperkingen, snel navigeren door Google Earth, snel navigeren door 3D-programma's of -spellen!

Krachtig genoeg voor professionals, makkelijk genoeg voor beginners!

U kunt zich nu ook gemakkelijk in de wondere wereld van 3D gaan bewegen met deze SpaceNavigator, 3Dconnexion heeft deze innovatieve en opzienbarende technologie voor iedereen bereikbaar en betaalbaar gemaakt!
De 3Dconnexion SpaceNavigator biedt u een natuurlijke en intuitieve wijze van navigeren door 3D omgevingen en software.
Door eenvoudigweg de controleknop in te drukken, te draaien, op te tillen, schuin weg te drukken, kunt u de 3D plaatjes ronddraaien, bekijken, erop inzoomen e.d. Twee programmeerbare knoppen stellen u in staat de door u gewenste functies snel te kunnen bedienen!
Thuis op ieder bureau en voor ieder budget!
De kleine afmetingen van de SpaceNavigator zorgen ervoor dat ie op iedere werkplek past. En, omdat de prijsstelling heel netjes is, past ie ook keurig op uw portemonnee...

Voor de 3D-diehards is er ook nog de prachtig uitgevoerd SpaceTraveller, in prachtig geborsteld roestvrij staal, met maar liefst 8 programmeerbare en verlichte knoppen.

Met name ook voor mensen met beperkte armfuncties, zeker qua bewegingsafstand en de 8 knoppen, een prima apparaat om het computeren te vereenvoudigen.

Bijzonderheden:
- Merk: 3DConnection (dochter van Logitech)
- Kleur: Zwart / Zilver
- Garantie: 2 jaar garantie
- Poort: USB 1.1 of 2.0

Nu is er ook een draadloze uitvoering!

Met de draadloze 3D SpaceNavigator beschikt u over meer creatieve vrijheid. U beschikt nu draadloos over superieure 3D-navigatiemogelijkheden op Laptop of PC.

- Grootte (L x B x H): 78 x 78 x 54mm
- Gewicht: 424g
- 2 jaar fabrieksgarantie

De SpaceNavigator Wireless wordt geleverd met draagtas.

Minimale systeemeisen: Windows XP SP2, x86 or x64, Windows Vista 32-bit of 64-bit, Windows 2000, Mac OS X 10.4.6 of nieuwer, Linux (Redhat Enterprise Linux WS 3, SuSE 9.0 of hoger)
- Aantal knoppen: 2 programmeerbare knoppen
- Sensor: Optisch
- Gewicht: 479 gram

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
SpaceNavigator à € 149,50
SpaceNavigator Wireless à € 199,50
SpaceTraveller à € 275,50