VOETMUIS MET PROGRAMMEERBARE PEDALEN (KNOPPEN)
Doelgroep: mensen die zeer veel achter de PC moeten zitten (secretaresses, data-invoerders), mensen met motorische problemen!

Nieuw alternatief invoermiddel waarbij de voeten de grootste rol spelen bij cursorbewegingen en klikcommando's. Zelfs het scrollen kan met de voeten plaatsvinden. De cursor kan zowel door de linken- en rechtervoet bedient worden. De andere voet bedient de klikpedalen en het scrollwheel. De totale set wordt via de USB-poort aangesloten. De knoppen op de set zijn volledig programmeerbaar middels de bijgeleverde software! Ideaal als u weinig ruimte op uw bureau kwijt wilt zijn, of als u moeite hebt om de PC met uw handen te bedienen. Perfect om te surfen op het internet!

Technische gegevens:
- Werkzaam onder Windows 98E, Me, 2000, XP en Vista; Apple Mac OS X 10.3 en later
- USB poort
- Resolutie: 800 DPI
- Gebruikersvriendelijke Neuratron Software ingesloten
- Benodigd 1.16 MB hard drive ruimte
- 200,000 kliks gegarandeerd. (500 gram)
- Deze vooetmuis werkt onafhankelijk van andere invoermiddelen zoals andere pedalen, muizen en keyboards
- Pedaal kabel 2.5 m

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Voetmuis met programmeerbare pedalen (knoppen) à € 304,50