SCATIR DELUXE
Doelgroep: kinderen en volwassen die zeer beperkte motorische vaardigheden hebben.

De compete Deluxe-set bevat de SCATIR Switch, brilmontage en een zgn. zwanenhals-montage.

Kinderen en volwassenen die bij wijze van spreken alleen nog maar een (deel van) hun gezicht kunnen bewegen, zijn al geholpen met de Scatir. Het stelt hen in staat met hun computer te communiceren. De Scatir is als het ware een losse linkermuisknop
De SCATIR (Self-Calibrating Auditory Tone Infrared) is een leerbare sensor die minimale bewegingen kan herkennen en verwerken. Hij zendt daartoe infrarood lichtpulsen uit en berekend de gereflecteerde hoeveelheid. De SCATIR herkend ook de kleinste bewegingen zoals van de kleine vinger, hoofd- of aangezichtsspieren, wenkbrauwen tot ooglidbewegingen. De sensor hoeft voor bediening niet aangeraakt worden. De terugmelding gebeurd akoestisch of visueel. De sensor kan door de ingebouwde accu ook mobiel worden ingezet.

Kenmerken:
- kan met verschillende bedieningsbewegingen aangestuurd worden
- sensor hoeft niet met het bediende lichaamsdeel in contact te zijn
- akoestische melding (kan uitgeschakeld worden)

Technische gegevens:
- Stroomvoorziening: ingebouwde NiMh-accu
- RedNet/Tash

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Scatir Deluxe à € 539,50