HELPICLICK MOUSE USB
Doelgroep: kinderen en volwassenen met motorische problemen of een heel klein werkoppervlak bij PC of laptop.

De Helpiclick is een heel klein statisch muisje, dat u met slechts één vinger kunt bedienen.

De Helpiclick mouse werkt d.m.v. het rondbewegen van één vinger op een statische knop (statisch in de zin van: die komt niet van zijn plek...) en u kunt de linker en rechtermuisknop bedienen die links en rechts van die ronde knop zijn gemonteerd. Zie de foto, zouden we zeggen. Duidelijk genoeg, lijkt ons.

Het lijkt een beetje op het rechthoekje dat veelal op laptops wordt gebruikt als muisvervanger en waar men ook met een wijsvinger over moet gaan om de muiscursor aan te sturen. Kinderen of volwassenen die bijvoorbeeld spierdystrofie hebben, dan wel een vorm van motor neuron disease of arthritis, kunnen baat hebben wij de Helpiclick! U hoeft namelijk geen muis vast te pakken, noch een trackball rond te bewegen. Een perfecte oplossing voor rolstoelgebruikers die moeite hebben om hun gewone bureaublad te bereiken. De Helpiclick kan als het ware direct onder handbereik zijn.
Als klap op de vuurpijl heeft de Helpiclick ook nog twee aansluitingen, die het mogelijk maken dat twee grotere losse knoppen erop worden aangesloten, zodat rechter- en linkermuisklik nog comfortabeler kunnen worden gebruikt.

Er zijn geen additionele drivers, noch software nodig!

Omschrijving
- Klein: 8 x 3 x 1 cm
- USB aansluiting
- Heeft aan een zeer geringe aanrakingsdruk al voldoende om te werken
- Inclusief Twee standaard 3,5mm aansluitingen voor losse knoppen

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Helpiclick Mouse USBm à € 162,50