MOUSE BUTTON-BOX, ÓÓK VOOR LINKSHANDIGEN!
Doelgroep: kinderen en volwassen met zeer beperkte handmotoriek

Het komt soms voor dat mensen een heel beperkte hand- of vingermotoriek hebben. Daarvoor ontwikkelde RJ Cooper deze Mouse-button-box.

Een geweldig ding als u een normale muis of joystick niet (meer) kunt bedienen. Deze Mouse-button-box wordt op de USB-poort van uw computer of laptop aangesloten en vervangt de gewone muis. Aan de foto's kunt u zien wat hij in feite doet: de cursor in diverse richtingen bewegen en (afhankelijk van de gekozen versie) uitsluitend de linker muisknop, dan wel de rechter- én de linkermuisknop bedienen. U kunt, mocht u linkshandig zijn, ook ervoor kiezen de muisknoppen aan de linkerzijde van het apparaat aan te schaffen. Hij loopt iets schuin op naar de achterkant voor nog meer bedieningscomfort.

Diagonaal de cursor bewegen: inderdaad, twee knoppen tegelijk indrukken, dan werkt het als een speer!

Te gebruiken onder Windows (t/m Windows 10) en op de Apple Mac (additionele software wordt meegeleverd, resp. kunt u downloaden vanaf de website van RJCooper.com

Afmetingen:

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Mouse Button Box met één grote muisknop rechts à € 199,50
Mouse Button Box met één grote muisknop links à € 199,50
Mouse Button Box met linker én rechter muisknop rechts à € 199,50
Mouse Button Box met linker én rechter muisknop links à € 199,50