EVOLUENT MUIS USB
Doelgroep: kinderen en volwassen met beperkte handmotoriek, mensen die RSI hebben of aan het ontwikkelen zijn.

De Evoluent Muis is één van de meest geavanceerde optische verticale muizen. Deze ergonomische muis heeft een prachtig design, is zeer eenvoudig in gebruik en is ook erg geschikt voor de grotere hand. Er is een versie voor rechtshandigen (draadgebonden), linkshandigen (draadgebonden) en rechtshandigen (draadloos).

Deze anti RSI muis lijkt erg op de traditionele muis en heeft hierdoor een korte gewenningstijd. Door de verticale positie van deze muis worden de onderarm en pols in een neutrale positie geplaatst, waardoor spierspanning in uw onderarm afneemt en klachten aan uw hand, pols, arm en schouders worden voorkomen of verminderd.

De mogelijkheid om de 5 knoppen van deze ergonomische muis individueel te programmeren geeft u meer mogelijkheden en verminderd het aantal bewegingen dat nodig is tijdens uw dagelijkse werk.

Tevens verkrijgbaar in een linkshandige "Evoluent Muis Linkshandig" en een draadloze versie "Evoluent Muis Rechts Draadloos".

Specificaties:
- Afmetingen : 7,6 x 7,6 x 11,7 cm (HxBxD in cm)
- Aansluiting : USB en PS/2
- Aantal knoppen : 5 knoppen
- Besturingssysteem : Windows 98, NT, ME, 2000, XP en Mac.
- Drivers : Plug and Play
- Gebruik : Rechtshandig of linkshandig
- Kleur : Zwart-Zilver
- Scroll functie : Ja

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Evoluent standaard rechtshandig, draadgebonden à € 97,50
Evoluent linkshandig, draadgebonden à € 97,50
Evoluent rechtshandig, draadloos à € 122,50