JOUSE3 - MONDJOYSTICK
Doelgroep: kinderen en volwassenen die niet meer de beschikking hebben over hun handen en armen om een computer te bedienen!

De Jouse3 is een geavanceerde USB joystick-mouse die u met uw mond kunt bedienen.

Beweeg eenvoudig de precisie-joystick met uw mond, wang, kin of tong, zodat de muiscursor verplaatst wordt waarheen u maar wilt. Hoe verder je de joystick beweegt, hoe sneller de cursor beweegt. U kunt de volgende muishandelingen verrichten: rechter muisklik, linker muisklik en dubbelklikken met de zuig-en blaasknoppen die ingebouwd zijn in de Jouse3.

De Jouse3 vereist minimale bewegingen. De cursor beweging is snel, soepel en zeer nauwkeurig, wat geweldig is voor het tekenen en het spelen van games.

De Jouse3 ondersteunt vier versies van tekstinvoer middels Morsecoder met Dual-tone audio via de zuig en blaas controller.

De Jouse3 kan op bijna elk bureau of rolstoelblad gemonteerd worden, middels de meegeleverde Magic Arm. Het bevat ook montage-opties voor aanvullende apparatuur zoals microfoons, schakelaars en Web-cams. Edupro biedt ook op maat Jouse3 montagemateriaal, switch controles en interfaces voor veel speciale behoeften.

De Jouse3 wordt geleverd met twee soorten mondstukken, een wegwerp type voor meerdere gebruikers en een rigide, meer comfortabele type in twee verschillende lengtes voor full-time gebruikers. De Jouse3 wordt geleverd met 20 wegwerp mondstukken, evenals twee lange en vijf middellang permanente mondstukken.

De Jouse3 wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning voor twee externe knoppen. Als de gebruiker niet de Jouse niet kan gebruiken middels de zuig- en blaasfunctie (bv. als de gebruiker aan de beademing ligt), kan men gebruik maken van een losse knop als een alternatieve bediening, maar dan moet men wel arm of hand kunnen gebruiken.

Een speeksel filter voor een betere hygiëne in aanvulling op de verwisselbare en wasbare zuig en blaasbuisjes en buizenhouder wordt meegeleverd. Een reserve filter is ook inbegrepen.

Kenmerken en voordelen:
De geheel nieuwe Jouse3 is gebaseerd op de USB-technologie. Dit zorgt voor een veel eenvoudiger configuratie en cross-platform compatibiliteit.

De Jouse3 is helemaal opnieuw ontworpen, met een volledig bijgewerkte en verbeterde hardware en elektronica.
- Inclusief Compusult's JoyWrite -technologie, zodat u tekens met behulp van combinaties van zuigen en blazen, vergelijkbaar met de ingebouwde Morse Code mogelijkheden van de Jouse3
- De USB-interface maakt het echt plug and play en het werkt op alle besturingssystemen en platformen aanbieden van USB-ondersteuning.
- Met de Jouse3 is niets aan u vastgemaakt. U hoeft niets te dragen alleen maar om de computer te besturen.
- De Jouse3 heeft nauwkeurige tracking in combinatie met een zeer goede werking en de mogelijkheid om de cursor 'vast te zetten'(dwell) en biedt een ideale vervanging van de muis bij tekenen of elke toepassing die fijne cursorbesturing vereist.
- Alle functies worden aangestuurd via de Jouse3 elektronica. Er is geen extra software nodig.
- Jouse3 bevat een geavanceerde, traploos verstelbaar, scharnierende Magic Arm met drie-scharnieren die m.b.v. een enkele draaiknop eenvoudig en stevig gemonteerd kan worden op bijna elk bureau en elk rolstoelblad.
- De Jouse3 bevat montagemogelijkheden voor aanvullende apparatuur zoals microfoons, schakelaars en webcams.
- De Jouse3 werkt onafhankelijk van elke andere USB, PS/2 of seriële muizen.
- Ondersteunt een of twee externe losse knoppen en bestaat uit 2 soorten mondstukken voor zuig- en blaascontrole.
- Geen externe voeding nodig is, waardoor draden die in de war komen te zitten niet voorkomen en het maakt de Jouse3 perfect draagbaar.
- Wordt geleverd met een twee-jaar retour aan leverancier garantie en gratis technische ondersteuning. Uitgebreide garantie is beschikbaar op aanvraag.

De Jouse3 heeft ook een scala aan vervangende onderdelen om uit te kiezen en zonodig te bestellen.
Jouse3 werkt met de veel gebruikte USB-interface en protocollen. Gewoon aansluiten en Jouse3 zal zichzelf configureren om te werken met uw specifieke computer. Het kan niet eenvoudiger!

JoyWrite is een nieuwe technologie van het Amerikaanse Compusult dat een toetsenbord van de computer emuleert. Met JoyWrite , wordt uw Jouse3 een nog efficiënter en effectiever toetsenbord/muis alternatief.

JoyWrite
Met JoyWrite kunt u snel tekst invoeren en de tekst cursor besturen. U kunt JoyWrite ook combineren met woordvoorspellings-/voltooiingssoftware of andere schrijfassistenten voor een nog snellere en eenvoudiger tekst invoeren.
Met JoyWrite kunt u tekens invoert met behulp van combinaties van zuigen en blazen, vergelijkbaar met de ingebouwde Morse code mogelijkheden van de Jouse3. Echter, JoyWrite is een compleet toetsenbord-alternatief dat een eenvoudigere manier om tekens in te voeren biedt en het geeft u volledige controle over de tekstcursor. Het doet dit door op basis van consistente zuig-blaasinput negen verschillende joystick posities mogelijk te maken.

Morse Code
In de Morse Code-modus, interpreteert de Jouse3 uw zuigen en blazen als punten en streepjes en vervolgens stuurt het de juiste karakters naar uw computer, net alsof u de brief typt op uw toetsenbord. Bijvoorbeeld als u de letter "a" wilt typen, dan moet eerst zuigen en dan blazen, dat correspondeert dan met puntje (.) en streepje (-).

Er is geen extra software nodig om dit alles te doen, de computer denkt dat de Jouse3 een standaard USB-toetsenbord is!

Er zijn vier verschillende Morse Code tekensets ingebouwd in de Jouse3, die kunnen worden geselecteerd met behulp van de juiste DIP-schakelaars op de Jouse3 controle-eenheid. De vier verschillende Morse Code tekensets zijn:
- Morse 2000 (University of Wisconsin)
- Darci USB (WesTest Engineering Corporation)
- EZ Keys (Words +)
- EZ Morse (Neil Squire Society)

Minimale systeemeisen:
- Windows vanaf XP tot en met Windows 10
- Macintosh alle OS-versies
- Computers die op Linux en Unix werken
- Android en iOS mobiele apparaten (telefoons en tablets)
- Alle andere apparaten die een aansluiting voor een losse knop hebben
- AAC systemen met een USB poort

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Jouse3 - Mondjoystick à € 2295,00