TEKENTABLET VOOR KINDEREN (GENIUS KIDS DESIGNER)
Doelgroep: kinderen vanaf drie-vier jaar. Kinderen met motorische problemen, d.w.z. kinderen die moeite met de normale muisbediening van de computer hebben. Kinderen met motorische problemen aan hand, vingers of pols, zodanig dat ze geen muis kunnen bedienen.

Jong geleerd is oud gedaan, als kinderen hun pa of ma lekker op hun tablet aan het werk zien, is navolging een kwestie van de juiste gereedschappen.
Laat uw kinderen beginnen aan een groot avontuur dat vol is van spanning en creativiteit met dit innovatieve tablet van Genius de Kids Designer. Het is een leuk en fris idee voor kinderen in de leeftijd van 3-8. Met de Kids Designer, kunnen ze schilderen, tekenen, schrijven en hem gebruiken als een muis of zelfs een spelletje er op spelen.

De speciaal ontwikkelde spel-software inspireert kinderen om hun leervaardigheden te vergroten op het gebied van kleuren, vormen, wiskunde, denken, enz. M.b.v. de Kids Designer kunnen kinderen uitdrukken wat ze denken en creëren ze met hun verbeelding van alles door de meegeleverde educatieve software.

Een serie leuke spelletjes worden ook meegeleverd voor nog meer puur plezier en opwindende ervaringen.

De Kids Designer tablet is makkelijk in het gebruik en eenvoudig te installeren. Hij wordt geleverd in een opvallende verpakking en het is gewoon een geweldig cadeau voor uw kinderen.

Belangrijkste kenmerken:
- Eenvoudig te tablet te gebruiken voor kinderen in de leeftijd van 3-8 jaar
- Geweldige educatieve en creatieve software gratis meegeleverd!
- 12,5 x 20 cm. grote werkruimte voor onbeperkte vrijheid
- Pen klikt aan tablet voor gemakkelijk opbergen
- Enter-toets voor directe toegang tot spel
- Resolutie: 2540 LPI
- Report Rate: 125 PPS

Minimale systeemeisen:
- IBM PC / Pentium 233 Compatible of hoger
- Windows 7/Vista/XP
- Beschikbare USB-poort
- CD / DVD-ROM drive

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Tekentablet voor kinderen (Genius Kids Designer) à € 60,50