GÉ-KEYBOARD2MOUSE
Doelgroep: mensen die een verstandelijke beperking hebben, maar toch graag met de computer willen werken.

De Gé-Keyboard2mouse aanpassing is een oplossing voor gebruikers, die wel de indruk willen hebben dat ze aan het 'werken' zijn door middel van een toetsenbord, maar er functioneel niets mee kunnen doen vanwege hun verstandelijke beperking.

Gé-Keyboard2mouse zorgt er voor, dat alle toetsaanslagen van een toetsenbord omgezet worden naar een linker-muisklik. Daardoor wordt het mogelijk allerlei 1-knopsprogramma's (zie de rubriek software > 1-knopsprogramma's te laten aansturen met een toetsenbord zonder dat de gebruiker er mee uit de software kan komen.

Gé-Keyboard2mouse is beschikbaar voor toetsenborden met een PS2 aansluiting. Gé-Keyboard2mouse wordt aangesloten via USB en is 'plug and play' vanaf Windows 7. Voor oudere besturingssystemen worden de drivers meegeleverd.

Gé-Keyboard2mouse is nu ook leverbaar met een USB-aansluiting voor nóg eenvoudiger installatie.
Ieder toetsenbord met een USB-uitgang kunt u hierop aansluiten. Werkt verder precies hetzelfde als de PS2-uitvoering.

Klik hier om de drivers voor dit product te downloaden.

Een Gé-Adaptations product.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Gé-Keyboard2mouse PS2 à € 69,00
Gé-Keyboard2mouse USB à € 99,00