ROLLERMOUSE PLUS, ROLLERMOUSE PLUS RED EN PALMSUPPORT
Doelgroep: kinderen en volwassenen die heel dicht bij hun toetsenbord willen 'muizen' zonder hun handen van het toetsenbord af te halen!

De nieuwe, solide, elegante en duurzame aluminium Rollermouse Red versie met de gepatenteerde '7SENSES' technologie. Ervaar het nog ongeëvenaarde gevoel van comfort, snelheid en accuratesse van een ergonomische Rollermuis met een modern design.

Houding
De Rollermouse Red (Redefined) maakt het mogelijk om zowel de muis als het toetsenbord binnen uw lichaamsbreedte te gebruiken. Hierdoor vermindert het reiken naar uw muis buiten uw lichaam en voorkomt het een verhoogde spierspanning in nek en schouderspieren. De Re:d beschikt over een afneembaar handpalmplateau (7 cm diep). Wilt u vlak aflopend en dieper handpalmsteun (13 cm) dan bestelt u de PS Plus palmsupport erbij.

Hoge precisie
De 7SENSES technologie verwerkt binnen de dikkere rollerbar, biedt ongeëvenaarde precisie en controle over de cursor. De sensoren, geplaatst in de bar, beschermen tevens het product tegen stof en vuil waardoor de levensduur verlengd wordt. Deze nieuwe technologie regelt de cursorpositie en volgt uw activiteiten voortdurend en past deze automatisch aan zonder dat u het merkt. Snelheid en acceleratie zorgen ervoor dat de rollerbar zo centraal mogelijk blijft, terwijl de bar zich intuïtief aanpaast aan uw tempo, micro bewegingen vermindert en hierdoor de efficiëntie vergroot.

Moeiteloze controle
Krijg nog meer controle en minder spanning met de grotere en betere rollerbar. De makers van de Rollermouse Red hebben de mechanische muisklik vervangen door een virtuele klik om het risico van onnodige belasting te verminderen. Deze moeiteloze digitale muisklik gecombineerd met de dikkere, zachte rollerbar maakt het niet alleen gemakkelijker deze te hanteren, maar geeft ook een comfortabel gevoel.

De nieuwe rollerbar is gemakkelijk te gebruiken en nog nauwkeuriger (2400 DPI) dan de Rollermouse Pro2. Het grotere oppervlakte van de rollerbar geeft u meer controle bij het richten, bewegen en klikken. De bartechniek past zich aan, aan de individuele, professionele werkzaamheden met behulp van CAD-en andere geavanceerde ontwerp-programma's voor de gemiddelde gebruiker.

RollerMouse Red is compatibel met Apple OSX, Apple Mac OS 8.1 of hoger, Microsoft Windows 7/Vista/XP/ME/98 en wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Rollermouse Red Plus
De Rollermouse Red is standaard voorzien van zachte handpalm ondersteuning. Als het wenselijk is om een diepere handpalmsteun te gebruiken dan bestelt u de Rollermouse Red Plus. U ontvangt dan de Rollermouse Red met de originele handpalmsteun met daarbij een zelf eenvoudig te monteren diepere handpalmsteun.

Rollermouse Red Armsupport
Als je naast het gebruiksgemak van de Rollermouse Red ook je bureau wilt verdiepen, dan kun je de speciale armsupport voor de Red bestellen.
Deze is voorzien van een uitsparing voor het bedieningspaneel en een hangsysteem voor aan het bureau.
Deze toevoeging zorgt ervoor dat je zowel zittend als staand je Rollermouse Red goed kunt bedienen met de armen in de correcte positie.

Eigenschappen:
Ergonomisch: centraal en recht voor het lichaam gepositioneerde muis
Afwisseling: afwisselend werken met de rechter- en linkerhand
Nieuw ontwerp: aluminium behuizing, zeer nauwkeurige besturing (tot wel 2400 dpi), betere grip op rollerbar
Knoppen: vijf knoppen en extra scroll wiel
Houders: om het toetsenbord op de juiste de hoogte te positioneren.
Handpalmsteun: wordt standaard geleverd met afneembare handpalmsteun. Diepere en plattere handpalmsteun (diepte 13cm) is optioneel leverbaar.

Operating system(s): Apple OSX,Apple Mac OS 8.1 of nieuwer, Microsoft Windows 7/8/Vista/XP/ME/98
Aantal knoppen: 5 + scroll wiel
Drivers: Plug & Play
Aansluiting: USB
Draadloos: Nee
Rechts/Linkshandig: Beide
Kabellengte: 180 cm
Kleur: zilver/rood/zwart
Gewicht: 780 gr
Afmetingen: 415 x 23 x 100 mm
Resolutie: 2400 DPI
Garantie: 1 jaar bij normaal gebruik
Houding: voorkomt reiken naar muis en toetsenbord
Geschikt voor: Alle gangbare brede en compacte toetsenborden
Ergonomisch doel: Houdingcorrectie voor nek/schouder en armspieren

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Rollermouse Red à € 299,50
Losse Rollermouse Red Polssupport 13 cm à € 79,50
Rollermouse Red Plus inclusief Polssupport 13 cm à € 369,50
Rollermouse Red inclusief Armsupport à € 464,50
Losse Rollermouse Plus Red Armsupport à € 184,50