ISWITCH BLUETOOTH SWITCH VOOR APPLE OF ANDROÏD
De iSwitch is een draadloze bluetooth schakelaar voor de directe bediening van aangepaste apps op uw Apple of Android apparaat. Bovendien kunt u rechtstreeks de interface van uw smartphone of tablet bedienen. Zo kunt u door uw muziekbibliotheek bladeren, foto's bekijken of een spelletje spelen dat geschikt is voor éénknopsbediening.

Er zijn 24 programmeerbare instellingen beschikbaar. Daarnaast kunt u twee externe schakelaars via de ingebouwde mini-jackaansluitingen direct op de iSwitch aansluiten. De iSwitch is hierdoor niet alleen een schakelaar maar ook een interface, vergelijkbaar met de Applicator.

Voor het bedienen van de interface moet schakelaarbediening geactiveerd worden in de instellingen van Apple iOS of Android.

Dit hulpmiddel is geschikt voor jonge kinderen en gebruikers met een laag cognitief niveau.

Kenmerken:
- Diameter 7,5 cm
- Geschikt voor schakelaarbedienbare apps
- Geschikt voor iOS 7 en hoger en Android 5.0 (Lollipop) en hoger
- Inclusief 24 voorgeprogrammeerde functies
- Zeer lichte bediening
- Oplaadbaar via USB, Li-ion accu
- Twee ingebouwde mini-jackaansluitingen voor externe schakelaars (niet inbegrepen)
- Kleur: rood

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
iSwitch Bluetooth Switch voor Apple of Androïd à € 259,50