ADESSO SMARTCAT
Doelgroep: iedereen die last heeft van bijvoorbeeld arm, pols of hand bij het bedienen van een gewone muis. De SmartCat vermindert RSI-achtige klachten!

Deze SmartCat touchpad muis, het grotere en uitgebreidere broertje van de Adesso EasyCat, met USB aansluiting is een aanwijsscherm dat bediend wordt met uw vinger. Feitelijk hetzelfde effect als werken op een iPad of ander soort tablet. Door gebruik te maken van een touchpad naast, of in plaats van, een gewone of ergonomische muis, wordt de belasting op uw arm en polsspieren verminderd. Hierdoor neemt de kans op RSI gerelateerde klachten aanzienlijk af.

Omdat een touchpad vlak is kunt u deze juist positioneren, dit zorgt voor minder krommingen in de pols. De touchpad beschikt over 4 zogenaamde Hot Buttons, Surffunctie, Scrolling, Zoom en andere zelf in te stellen mogelijkheden.

Het touchpad gedeelte is 76 x 50 mm.

Geschikt voor alle Windows versies vanaf XP, ook geschikt voor Apple Mac, mits voorzien van een USB-poort.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Adesso SmartCat à € 99,95