JOYKABEL
USB kabel om twee knoppen aan te sluiten, volledig te programmeren!

De Joykabel is een USB-kabel met twee aansluitingen voor losse knoppen, zie elders op onze site, hij is gemaakt om in Windows-omgevingen te gebruiken.

De kabel kan worden gebruikt met alle software die joystick-input gebruikt, de meeste spelletjes dus!
Software die geen joystick-input ondersteunt kan ook worden gebruikt. Er wordt namelijk software meegeleverd (Engelstalig, maar na 1 keer installeren hoeft deze niet meer gebruikt te worden), die ervoor zorgen dat twee losse, op de Joykabel aangesloten knoppen, het toetsenbord of de muisknoppen aansturen! Op deze manier kunnen losse knoppen gebruikt worden om willekeurige Windows-software te besturen, dus ook Windows zelf....
De Joykabel ondersteunt maximaal 2 losse knoppen met standaard 3.5 mm. Mono Jack aansluitingen (die u ook op koptelefoons tegenkomt).
De Joykabel zorgt er dus voor dat bijvoorbeeld spelletjes die normaliter met joystick of een zgn. gamecontroller worden gespeeld, nu met losse knoppen bediend kunnen worden. Sommige spelen, zoals het bekende Moto Cross Madness and Mid Town Madness, zeer populair onder tieners, kunnen prima gespeeld worden met slechts twee knoppen, zodat ook iemand die b.v. twee knoppen aan een hoofdsteun van zijn rolstoel heeft, deze spellen eindelijk ook kan spelen, hetgeen voorheen niet mogelijk was.

Dus:
- Twee standaard 3.5 mm. Mono Jack aansluitingen voor losse knoppen
- Aan te sluiten op een vrije USB-poort van uw computer
- Volledig te programmeren middels meegeleverde Windows-software

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Joykabel à € 136,50