MINI-SWITCH POORT
De Mini-Switch Poort kunt u gebruiken om 1 of 2 losse knoppen op uw PC aan te sluiten. Er zitten twee aansluitingen op dit apparaatje.

Met de meegeleverde 'Switchhopper'-software kunt u willekeurig welke toets of toetscombinatie aan één van de twee aan te sluiten losse knoppen toekennen! Standaard functioneert poort 1 als linkermuisknop en poort 2 als rechtermuisknop. Daar hoeft u dus geen software voor te installeren.

De Mini-Switch Poort zit een eventueel aangesloten muis op uw PC of Mac niet in de weg. Hij werkt als het ware naast de gewone muis, die al zijn normale functies behoudt, tenzij u de speciale meegeleverde software 'aan' hebt staan.

Afmetingen: De Mini-Switch Poort is 5,5 cm lang x 2,5 cm breed en 2 cm dik.

De Mini-Switch Poort is er nu als kleine muis. Die overigens ook inderdaad als computermuis is te gebruiken. Het aansluitsnoer kan opgerold worden in het rondje dat u op de foto ziet (daarin een veermechnisme dat de draad naar beide kanten toe oprolt!).

Op de Mini-Switch Poort zijn alle losse knoppen die wij met 3.5mm aansluting leveren aan te sluiten.

Een RJCooper product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Mini-Switch Poort à € 90,50