MULTIKEY (LIBERATOR)
De MultiKey is een knoppen interface, die u via de USB-poort aansluit op uw computer. U kunt hiermee iedere losse knop die Edupro levert en die voorzien is van een mini-jack-aansluiting, op uw computer aansluiten. U kunt tot zelfs 14 losse knoppen op dit apparaatje aansluiten. Software is niet nodig. Alles werkt in één keer en goed!

U kunt de MultiKey gebruiken om:
- Alle Windows software meteen met losse knoppen te gebruiken!
- Speciale éénknopssoftware te gebruiken
- Met een aantal leerlingen of pupillen aan een computer werken met losse knoppen, zonder de software-instellingen iedere keer te hoeven veranderen voor ieder kind, u plugt eenvoudigweg een knop in een ander gaatje om de functie van de knop te veranderen
- Veranderingen in het gebruik van losse knoppen meteen te effectueren.

De MultiKey heeft 14 aansluitingen (7 aan iedere kant) die worden gebruikt om de functie van de aangesloten knop te veranderen. Sluit bijvoorbeeld een knop aan en de knop zal als linkermuisklik fungeren, doe hem in een andere en hij zal spatiebalkje spelen.... Andere functies: pijltjestoetsen, Enter- en backspace-toets. De MultiKey voorziet u van ongeveer alles wat u nodig heeft om met losse knoppen al uw software te kunnen bedienen!

De MultiKey kent drie apart in te stellen knoppen om, zeg maar, het gebruik van de losse knoppen fijn af te stemmen!

- Acceptance Delay Stelt in hoe lang de knop ingedrukt moet worden om de knop-actie te accepteren. Van belang om 'ongelukjes' met te snel ingedrukte knoppen te voorkomen.

- Repeat Rate Stelt u in om de tijd die verstrijkt tussen de verschillende indrukken van de knop te veranderen. Hiermee voorkomt u dat knoppen achter elkaar worden ingedrukt.

- Debounce Time Deze draaiknop regelt hoe lang de gebruiker moet wachten voor hij opnieuw een knop in mag drukken. Alle verdere activiteiten binnen deze ingestelde tijd worden genegeerd. Handig als een gebruiker achter elkaar 'bonst' op de knop bijvoorbeeld bij tremoren.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
MultiKey USB à € 324,50