ASSISTIVE MOUSE ADAPTER
Doelgroep: kinderen of volwassenen met tremoren (trillingen) in de handen

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben last van een vorm van trillingen (tremoren) in hun handen. Naar schatting enkele honderdduizenden mensen in Nederland hebben hier last van.

Als u een tremor hebt in uw hand, dan weet u hoe lastig het is om uw computer met de muis te bedienen. Eenvoudige opdrachten als een email openen of een 'hot spot' op internet raak klikken, kunnen voor u buitengewoon lastig zijn, omdat de cursor door uw onwillekeurige bewegingen net niet op de goede plek terecht komt, of u klikt veel te vaak op de knop van de muis omdat uw vinger trilt.

De Assistive Mouse Adapter is door IBM ontwikkeld om dit probleem op te lossen. Hij filtert als het ware de onwillekeurige bewegingen, veroorzaakt door een trillende hand, eruit! De adapter zorgt voor een soepele beweging van de cursor over het scherm en een bijzonder grote accuratesse van de muisbediening.

De adapter werkt op de meeste computers en operating systems. Er is geen additionele software nodig. Het apparaat wordt eenvoudigweg tussen de computer en de muis aangesloten en kan ook heel eenvoudig worden aan- en uitgeschakeld. Ook is het apparaat volledig instelbaar op de intensiteit van de trillingen. Tevens kan het worden ingesteld om het onbedoeld vaak achtereen op de muisknop klikken uit te filteren.

De Assistive Mouse Adapter is een zeer effectieve en onopvallende oplossing voor kinderen of volwassenen die problemen hebben met trillingen in hun handen. Te denken valt aan gebruik thuis, op kantoor, maar ook op plekken waar veel verschillende mensen een PC gebruiken, zoals in bibliotheken en universiteiten.

Het apparaat wordt geleverd met een muis! Is geschikt voor zowel PS2-als USB-aansluiting.

Voor een Engelstalige handleiding zie www.montrosesecam.com/userguide.html

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Assistive Mouse Adapter à € 244,50