MITCH
Interfacekastje voor gebruik van joystick en/of schakelaars als muisvervanger.

De Mitch is een schakelkastje dat het mogelijk maakt alle muisfuncties op de computer uit te voeren met losse knoppen (schakelaar), een meerfunctieschakelaar, of een joystick.

Op de Mitch kunnen maximaal 10 schakelaars worden aangesloten. Daarnaast heeft de Mitch een aansluiting voor een meerfunctieschakelaar of joystick, bijv. de Funkey joystick.

De schakelaars hebben de volgende functies:
1 = omhoog
2 = naar links
3 = scrol omhoog
4 = linker muisknop
5 = rechter muisknop
6 = omlaag
7 = naar rechts
8 = scrol omlaag
9 = middelstemuisknop/slepen/dubbelklik
10 = middelstemuisknop/slepen/dubbelklik

Met behulp van de bijgeleverde software kunnen de snelheid van de muiscursor, de scrolsnelheid, de dubbelkliksnelheid en de functie van de negende en tiende schakelaar aangepast worden.

Let op: met de Mitch kunnen geen toetsenbordfuncties uitgevoerd worden.

Technische gegevens:
- Afmetingen: 78 x 64 x 26 mm
- Gewicht: +/- 100 gram
- Aansluitingen schakelaars: 10 x 3,5 mm jack, 1 x 9-polig sub-D (seriële ingang voor meerkeuze-schakelaars zoals de Funkey joystick)
- Aansluiting computer: USB
- Wordt gevoed via USB

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Mitch à € 305,50