SWITCH MOUSE USB
Doelgroep: voor kinderen en volwassenen die een alternatief zoeken voor een muis, vanwege problemen op motorisch gebied.

Muis-emulator om losse knoppen en/of een joystick aan te sluiten op uw PX of Mac.
Dit schakelkastje met USB-aansluiting en seriële ingang voor de aansluiting van een joystick of meervoudige knoppenbalk, stelt de gebruiker in staat om de computer te bedienen op een andere manier dan met een muis. Er kunnen ook nog max. 8 losse knoppen op worden aangesloten.

De muissnelheid kan in 10 stappen worden ingesteld met een draaiknopje. De versnelling van de muisaanwijzer ook, middels een tweede draaiknopje.

Kortom: de SwitchMouse stelt personen, die een normale muis niet kunnen bedienen, in staat om alle Windows en Mac-software te bedienen. De diverse richtingen die een muis op kan bewegen worden door een aan te sluiten joystick met seriële aansluiting, dan wel maximaal 8 losse knoppen, aangestuurd. In plaats van het bewegen van de muis, wordt de respectievelijke knop gebruikt (omhoog, omlaag, links, rechts etc.). Zelfs voor de linker- en rechtermuisknop, alsmede voor special functies als 'drag and drop', dubbelklikken e.d, kunnen losse knoppen worden aangesloten. De 'trigger-knop' van een joystick kunt u instellen om te gebruiken voor diverse functies.

Afmetingen: 125 X 65 X 30 mm
Gewicht: 150 g

Minimale systeemeisen:
Windows 95 t/m Vista Voor de Mac: werkt in principe op alle Macs.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Switch Mouse USB à € 249,50