INCLUSIVE MULTISWITCH USB
Van het bekende Britse Inclusive, min of meer de Engelse evenknie van Edupro, is er nu de Multiswitch, een prachtig schakelkastje als u één tot 6 losse knoppen op uw computer wilt aansluiten. U kunt eenvoudig uw losse knoppen aansluiten en aan de gang gaan! De Inclusive MultiSwitch is voorzien van state-of-the-art software en slimme hardware, die automatisch detecteren welk programma u gebruikt en stelt de knoppen daarop op de juiste wijze in. Heeft u nieuwe 'switch software' aangeschaft? Dan zorgt de Inclusive MultiSwitch ervoor dat hij up to date is en hij download de nieuwste database met software titels, als u het internet op gaat.

Ervaren gebruikers kunnen hun eigen profiel per gebruikt programma invoeren in dit kastje, zelfs als de software niet in eerste instantie is ontwikkeld voor gebruik met losse knoppen, zoals Microsoft Powerpoint of Media Player. U geeft aan welke muiskliks, toetsinvoer of opdracht (zoals print of opslaan) gebruikt moeten worden. Ze staan in een uitgebreide lijst, die bij het kastje wordt meegeleverd! U kunt dan e.e.a. op uw PC bewaren en een volgende keer zal de MultiSwitch met de juiste instellingen voor dat programma automatisch beginnen!

De MultiSwitch kan maximal 6 losse knoppen aan. Stelt u dus in staat iedereen die het gebruik van losse knoppen nodig heeft, gebruik te laten maken van die knoppen. Aanraakgevoelige knopjes op het apparaat testen eenvoudig de functies van de aangesloten knoppen, zelfs kunt u de knopjes op het apparaat als losse knop (mini-formaat) gebruiken. De MultiSwitch kunt u ook als het ware gebruiken als muis, omdat de muisbewegingen automatisch worden 'ge-mapt' naar de gewenste beweging door de individuele knoppen. De switch heeft zelfs vier ingebouwde cursor-snelheidsinstellingen. Werkt onder Windows (vanaf XP, dus ook op Vista) en Apple Mac.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Inclusive Multiswitch USB à € 222,50