POWERLINK 4
Doelgroep: kinderen en volwassenen met fysieke beperkingen.

De Powerlink 4 is een schakelkastje. Bedoeld om losse knoppen te gebruiken om diverse electronische apparaten te kunnen bedienen. Op die manier kan iemand met motorische beperkingen toch bepaalde handelingen verrichten! Een kind kan bijvoorbeeld aan een kookles deelnemen, omdat hij of zij met behulp van een losse knop een mixer aan en uit kan zetten. Lampjes en ventilatortje kunnen aan worden gesloten om duidelijke en leuke beloningen te kunnen realiseren voor oudere gebruikers. Omdat u 'echte' apparaten gebruikt, ervaren de kinderen dat ze met losse knoppen belangrijke dingen kunnen doen. Bovendien is het heel veilig! Deze Ablenet Powelink zorgt er allemaal voor.

Er is een 3.5 mm mini-jack aansluiting voor een losse knop, maar de Powerlink 4 heeft ook de mogelijkheid om een draadloze knop als de Jelly Beamer of de Superknop aan te sluiten.

De Powerlink 4 kent zes manieren van aansturen:
- Direct: houdt de stroom aan uitsluitend wanneer de losse knop is ingedrukt, meestal gebruikt door mensen die voor het eerst een losse knop bedienen.
- Count: Lijkt op de Direct-manier van aansturen, laat aantal activiteiten zien
- Two-Switch: Lijkt op de Direct-manier, twee knoppen moeten ingedrukt worden ipv één!
- Timed seconds mode: laat de stroom ingeschakeld staan voor een periode die kan varieren van 1 tot 60 seconden met één druk op de knop.
- Timed minutes mode: hetzelfde, maar dan voor een periode van 1 tot 60 minuten. Ideaal voor het inschakelen van langer durende activiteiten als electrische piano spelen, t.v. kijken o.i.d.
- Latch mode: één druk op de knop zet het apparaat aan, een tweede druk, zet het apparaat weer uit. Heel effectief als een apparaat (lamp, radio, t.v.) voor een wat langere tijd aan moet staan.

Drie stappen om aan het werk te gaan:
1 Stop de Powerlink 4 in het stopcontact
2 Bevestig een losse knop (ook draadloze knoppen werken) aan het apparaat
3 Sluit een elektrisch stuk speelgoed of om het even welk elektrisch apparaat aan op de Powerlink 4 en ga uw gang!

Technische specificaties:
- Makkelijk te installeren, met ingebouwde display en een eenvoudig nieuw design
- Krachtige toegang met zes manieren van aansturen
- Nauwkeurige programmering en het ontvangen van gegevens als nooit tevoren
- Flexibele aansluitpunten maken aansluiten van maximaal twee losse knoppen mogelijk, die vervolgens onafhankelijk van elkaar kunnen werken!
- Koppelbare draadloze technologie voor gebruik met meerdere Big Mac of Jelly Beamer switches
- Twee switch ingangen voor losse knoppen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Powerlink 4 à € 399,50