BLUETOOTH KNOPPEN SCHAKELKASTJE
Jawel, werken met losse knoppen en uw iPad of andere tablet!!! Voor de iPad kunt u een knop/knoppen aansluiten voor oorzaak/gevolg-oefeningen, knop-timing oefeningen, automatisch scannen, in stappen-scannen, spellen en welke apps er ook nog aan de horizon verschijnen. Via het los te bestellen programma CrossScanner of Switch It Cursor2, zie elders op de site, of klik de naam van het programma even aan kunt u feitelijk ieder programma op uw tablet besturen met knoppen!

Werkt via het Bluetooth 2.1 protocol, tot een afstand van 15 meter (!) en kan eenvoudig worden 'gepaard' met de Bluetooth ontvanger in uw iPad, Samsung tablet of welk merk tablet dan ook.

Iedere app die is ontworpen om met losse knoppen te worden bediend (dan wel iedere app die met een linker muisknop kan worden bediend, of d.m.v. nog meer aangesloten losse knoppen ook voor b.v. de rechter muisklik), kan met de Superknop bediend worden.

Hij heeft een lithium-ion batterij, die via de USB-poort van uw computers of via een adapter met USB-poort die werkt op het lichtnet, kan worden opgeladen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Bluetooth knoppen schakelkastje à € 199,50