MULTI2 SWITCH BOX
Doelgroep: kinderen of volwassenen die met losse knoppen werken en meerdere functies willen toekennen aan het indrukken van die één of twee aangesloten losse knoppen.

Het uitgebreidere broertje van de Mouse Switch Box is op veler verzoek nu verkrijgbaar!

U kunt twee losse knoppen op deze schakelaar aansluiten. Welke functie de knoppen aankunnen, kunt u zelf instellen m.b.v. de draaiknop bovenop. 10 Verschillende combinaties zijn mogelijk, bijvoorbeeld: linker- en rechter muisknop, spatiebalk en enter etc. Afhankelijk van de door u gebruikte software kunt u de box instellen. Het is een bijzonder eenvoudig aan te sluiten apparaatje. Simpelweg in een vrije USB-poort prikken en hij werkt. Software installeren om de knop aan de praat te krijgen is niet nodig!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Multi2 Switch Box à € 99,50