HITCH SWITCH INTERFACE
Doelgroep: kinderen en volwassenen die met meerdere losse knoppen willen c.q. moeten werken om de computer en de software aan te sturen.

Deze bijzonder eenvoudig in te stellen multi-functionele schakelkast is door zijn eenvoud overal in te zetten waar kinderen en volwassenen met losse knoppen moeten werken en een optimale functionaliteit hiervan verwachten.

Zoals u op de foto kunt zien zijn er vijf losse knoppen aan te sluiten aan de voorkant, terwijl de achterkant via een USB-kabel op uw PC of Apple Mac aangesloten kan worden. Er hoeft geen software ingesteld te worden, u kunt met de vijf kleuren links aangeven welke functie de aangesloten knop moet krijgen. Zeker als er meerdere mensen op dezelfde computer moeten werken, bijvoorbeeld in een trainings- of oefensituatie.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Hitch Switch Interface à € 132,50