BJOY USB SWITCH INTERFACE 2
Doelgroep: kinderen of volwassenen die willen kunnen werken met losse knoppen die de linker- en rechter muisknop emuleren. Of middels de meegeleverde software u in staat stellen met de aangesloten knoppen toetsen of toetscombinaties van het toetsenbord te emuleren.

Gebruik één of twee losse knoppen met je favoriete apps of programma's

Sluit tot twee schakelaars op een computer USB-poort aan en gebruik ze met verschillende applicaties die kunnen werken met losse knoppen.

De computer herkent de Switch Interface als een joystick en de software die meegeleverd wordt, maakt het mogelijk de klikken op de losse knoppen om te zetten in muis- of toetsenbord-signalen. Veel commando's of zelfs Macro's kunnen op deze wijze worden uitgevoerd!

Eigenschappen:
- Plug & play apparaat, geen drivers nodig.
- Memory stick-formaat van het apparaat is ideaal voor gebruik met tablets en notebooks.
- Geniet van uw oorzaak- en gevolg-toepassingen en scansoftware.
- Verlengkabel wordt meegeleverd om het apparaat waar uw wenst te plaatsen.
- Gebruik de meegeleverde software om de input in muis- of toetsenbord-signalen om te zetten naar behoefte.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
BJoy USB Switch Interface 2 à € 99,50